ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
banner imagebanner image
 
 
EVROXAL ΙΚΕ
Κουφώματα Αλουμινίου Λάρισα - Κουφώματα Pvc Λάρισα


Η επιχείρησή μας “EVROXAL ΙΚΕ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 1992 με κουφώματα αλουμινίου καθώς και με συνθετικά κουφώματα - pvc, παρέχοντας σε σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου και pvc, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει ανοιγόμενα, συρόμενα και πτυσσόμενα κουφώματα, σίτες, ρολά καθώς και πόρτες ασφαλείας υψηλής ποιότητας και αντοχής.
 
 

 


 

   
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας

είναι πάντα στην διάθεσή σας και μπορεί να αναλάβει την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων, με νέα ενεργειακά κουφώματα ενώ μπορεί να αναλάβει και εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ.

Παρακολουθώντας συνεχώς όλες τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες στο χώρο καθώς και τα νέα προϊόντα, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που σίγουρα θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και τον χώρο σας πιο άνετο και λειτουργικό.
 
   
 
 
 
Την επιχείρησή μας χαρακτηρίζει η ποιότητα, η τεχνογνωσία και η λειτουργικότητα για απώλειες θερμότητας, θορύβους και υγρασίας. Η εμπειρία τόσων χρόνων αποτελεί εγγύηση ποιότητας στους πελάτες μας, στις καλύτερες πάντοτε τιμές της αγοράς.

Φιλοσοφία μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άψογη εξυπηρέτησή τους.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.