ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
banner imagebanner image
 
 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
EVROXAL ΙΚΕ | Κουφώματα Αλουμινίου Λάρισα - Κουφώματα Pvc Λάρισα


Η επιχείρησή μας “EVROXAL ΙΚΕ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία της στο χώρο, μπορεί να κατασκευάσει οποιαδήποτε κουφώματα αλουμινίου επιθυμείτε για τον χώρο σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Με ένα τηλεφώνημα, μπορούμε να έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης, ενώ φροντίζουμε να τηρούμε πάντα το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής.
 
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου
  Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου
  Πτυσσόμενα Κουφώματα Αλουμινίου
  Σίτες - Αντικουνουπικά Συστήματα
  Ρολά
  Πόρτες Ασφαλείας
 
 
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την άψογη τοποθέτηση των κουφωμάτων αλουμινίου στο χώρο σας, ενώ μπορεί να αναλάβει και την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου.

Παράλληλα, πραγματοποιούμε εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ, εξυπηρετώντας άμεσα την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Με πρωταρχικό στόχο την βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε κουφώματα αλουμινίου που ανταποκρίνονται άριστα σε κάθε σας ανάγκη.
 
 

 


 

 

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ

 
 
 
 
 
 
 
Σας προτείνουμε λύσεις που ανταποκρίνονται κατάλληλα στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας, καθοδηγώντας σας στην επιλογή του ιδανικού κουφώματος βάση των αναγκών σας.
 
 

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.